Isännöintipalvelut Helsingissä – PR Isännöinti Oy

Kaikki yhteystietomme
Koti ja avain.

PR Isännöinti tarjoaa kaiken kattavat isännöintipalvelut Helsingissä ja lähikunnissa. Saat lisäksi kauttamme myös laadukkaat remontit. Tällä sivulla voit tutustua tarkemmin kaikkiin tarjoamiimme palveluihin. Ota yhteyttä ja räätälöidään yhdessä sinulle sopiva palvelu tai palveluiden kokonaisuus!

Toiminnantarkastus isännöintipalvelussa.

Kirjanpito ja toiminnantarkastus

Ammattilaisen tekemällä kirjanpidolla ja toiminnantarkastuksella varmistetaan taloyhtiön hallinnon asianmukainen järjestys ja tilinpäätösten oikeaoppisuus.


Toiminnantarkastus on lain vaatima toimi. Jättämällä sen meidän huoleksemme, saat tehokkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan tehdyn kirjanpidon ja säästät omaa aikaasi.

Työmies remontin ääressä.

Remontointi

Saat meidän kauttamme sekä taloyhtiöille että yksityisille kotitalouksille tuotetut remontit. Olipa kyseessä sitten pieni korjaustoimenpide tai kokonaisvaltainen pintojen uusiminen, voit jättää kaiken meidän huoleksemme. Säästät omaa aikaasi ja vaivaasi, kun saat isännöinti- ja remontointipalvelut saman katon alta, eikä sinun tarvitse asioida usean eri yrityksen kanssa.

Isännöintipalvelun ammattilaisia tapaamisessa.

Isännöintipalvelut

Meidän tehtävämme on helpottaa taloyhtiön toimintaa ja asukkaiden elämää! Räätälöimme palvelumme jokaiselle taloyhtiölle siten, että voit valita juuri tarvitsemasi palvelut.


Isännöintipalveluidemme päivittäistä toimintaa on esimerkiksi vikailmoituksien käsittely ja ongelmien ratkaiseminen, muuttoilmoituksien tekeminen sekä mittarilukemien ilmoitus. Hyvä isännöintitoimisto vaikuttaa positiivisesti myös taloyhtiön talouteen ja siten hyödyttää osakkeenomistajia.

Isännöintipalvelun ammattilainen.

Pyydä tarjous tai kysy!

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous isännöintipalveluista tai remontista! Teemme sinulle aina kilpailukykyisen tarjouksen. 


Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit myös esittää meille kysymyksen ja vastaamme sinulle mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Tavoitat meidät täältä