Kokenut toiminnantarkastaja Helsingissä

Kaikki yhteystietomme
Koti ja avain.

PR Isännöinti on Tuusulassa sijaitseva isännöintitoimisto. Toimimme isännöitsijänä, kirjanpitäjänä sekä tilintarkastajana. Palvelemme taloyhtiöitä pitkällä kokemuksella Helsingin seudulla sekä lähikunnissa. Kauttamme on saatavilla toiminnantarkastajan palveluiden lisäksi taloyhtiöille ja yksityisille kotitalouksille tuotetut remontit.

Avain uuteen kotiin.

Kokemuksella

Toimimme vuosien tuomalla kokemuksella sekä sen myötä karttuneella ammattitaidolla. Isännöitsijän vastuulle jää useiden asioiden kokonaisuus. Nämä asiat yhdessä vaikuttavat suoraan asukkaiden viihtyvyyteen sekä taloyhtiön ja osakkeenomistajien talouteen. 


Siksi isännöinnissä ei virheisiin ole varaa. Huolimattomuudesta johtuvat virheet koituvat ennen pitkää asukkaiden ja omistajien harmiksi. Meillä PR Isännöinnillä laadun takeena toimii pitkä lista tyytyväisiä asiakkaita.

Taloyhtiön isännöinti on hyvä kilpailuttaa.

Muista kilpailuttaa

Isännöintipalvelut ovat merkittävä kulu taloyhtiön taloudessa. Kuten kaikki muutkin palvelut myös isännöinti on hyödyllistä kilpailuttaa. Palvelun laadussa sekä hinnoissa voi olla merkittäviä eroja. Vaihtamalla isännöitsijää saatat tehdä positiivisen muutoksen kummassakin. 


Mikäli et ole hetkeen kilpailuttanut isännöintipalveluitasi, ota yhteyttä meihin ja anna meidän tehdä sinulle tarjous palveluistamme. Kun teet päätöksen isännöitsijän vaihdosta, hoidamme koko homman puolestasi. Koko prosessi on yllättävänkin helppo ja nopea!

Ota yhteyttä PR Isännöintiin

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset kokeneen isännöitsijän ja toiminnantarkastajan palveluita. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, kerromme mielellämme yrityksestämme lisää. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Tavoitat meidät täältä